Milánói makaróni
Egy igazi családi receptet ajánlok, amiben nemcsak a milánói hanem egy kicsit a bolognai íze is ötvöződik. Nálunk mindenki így főzi, igazából a nagyitól öröklődött a recept titka. Az ismerősök és barátok nagyon szeretik, mindig dicsérik az ízét. Mit tettél bele?- hangzik el ilyenkor a kérdés. Hát íme a titok, ami alapvetően nem palóc. A gyökerek fontosak és őrizzük őket, a hagyományokat adjuk át, viszont legyünk mindig nyitottak például a nemzetközi
konyhára is. Jó étvágyat hozzá!
Elkészítési idő : 90 perc
Hozzávalók:
/4 főre/
50 dkg darált sertéshús
1 szál közepes sárgarépa
1 fél fej zeller
250 ml sűrített paradicsom
2 evőkanál oregánó
só, bors, babérlevél
1 evőkanál kristály cukort
2 fej vöröshagyma
50 dkg ...