2015. dec 08.

Vörösboros aszalt szilvás pulykamell ragu zsályás gesztenyés rizzsel

írta: Varázslat fakanállal
Vörösboros aszalt szilvás pulykamell ragu zsályás gesztenyés rizzsel

DSCF5011 (1)

Az adventi készülődés része, hogy előre megtervezzük, hogy karácsonykor milyen étel kerül az asztalra. Az idén a   Cafeblog  és KitchenBox egy közös adventi játékkal ösztönözte egy kis kreativitásra a sütni főzni tudó bloggereket. A játékban résztvevők egy meghatározott alapanyagokkal teli dobozt kaptak a KitchenBox  jóvoltából és a feladatuk az volt, hogy saját receptet találjanak ki. Kíváncsian nyitottam ki a dobozt és amikor észrevettem az aszalt szilvát, az összetevők között biztos voltam benne, hogy vörösborral fogom elkészíteni. Így jött a vörösboros aszalt szilvás pulykamell ragu ötlete, amit  gesztenyemézzel jól lehet édesíteni. Köretként pedig a rizs ízesítéséhez a zsályát választottam, ami illik a ...

Tovább Szólj hozzá