Sült alma fahéjjal meghintve, az egészséges nasi

A nassolàs irànti vàgy bizonyos időközként előtör. Ilyenkor igyekszem valahogyan àtvészelni ezeket a pillanatokat. Nem könnyű, hiszen lassan csukott szemmel közlekedem a szupermarketben a nutelllàs polc előtt. Az egy kocka csokit eszem csak, mert megérdemlem effektus nàlam nem vàlik be. Egy kocka, meg csak még egy kocka, aztàn mire az ember feleszmélt màr egy tàbla csoki eltűnik a gyomràban. Ismerős ez a szituàciò? Hàt igen, hogy ezt elkerüljem, mivel személyi edzővel dolgozom a dögösebb alakért, gyors megoldàsként az almàt vàlasztottam. A spontán ötletek a legjobbak.

Hozzàvalók:

2 alma + 1 marèk dió + csipetnyi fahèj

Elkeszítès:

A megmosott almàt felkarikàzzuk és tefàl serpenyőben megsütjük. Pici vizet tehetünk alà. Tàlalàskor meghintjük fahéjjal és apróra vàgott dióval.

Jó étvàgyat!