Gyors olaszos csőben sült

Triplán könnyed receptet ajánlok a zsúfolt hétköznapokra! Miért triplán könnyed? Mert fél óra alatt kész is van, valamint kezdő szakácsok is profin el tudják készíteni és végül igazán könnyed, mert zöldséget sütünk csőben a sütőben. Milyen az íze? A  megsült paradicsomot  és a cukkinit pikánssá teszi a lilahagyma, valamint az egészet áthatja az oregánós húsos szósz mediterrán íze. Gyors, egyszerű és finom! Remekül illik hozzá egy pohár száraz vörösbor és elégedetten hátradőlhetünk hozzá.
Hozzávalók: /2-3 főre/
2 db nagyobb cukkini
1db lilahagyma
2 db paradicsom
1 db mozzarella sajt
400 g makaróni szósz/ vagy bolti  húsos paradicsomos szósz
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat megmossuk és a paradicsomot, cukkinit és hagymát karikára felszeleteljük. A pritamin paprikát felkockázzuk. A jénait kikenjük egy kis olajjal és a ízlés szerint elhelyezzük benne a zöldségeket.
Egy pici sót és őrölt borsot szórunk rá. A tetejére ráöntjük a darált húsos makaróni szószt és egyenletesen eloszlatjuk. Természetesen használhatunk bolti paradicsomos szósz lehetőleg húsosat vagy füstölt szalonnásat, nekem gyakran van lefagyasztva a hűtőmben  házi milánó makaróni, ezért azt használtam fel hozzá. A mozzarellát felvágjuk és tetejére tesszük.
 Előmelegített sütőben 180 fokon 15 percig alufóliával lefedve sütjük, majd 5 percig pirítjuk.
Jó étvágyat!