2013. ápr 03.

Kétsajtos olívabogyós lepény

írta: Varázslat fakanállal
Kétsajtos olívabogyós lepény



Szereted az  olaszos ízvilágot? Akkor ez a  te recepted, amit könnyen elkészíthetsz, mert mindössze egy bögre segítségével kell kimérni az alapanyagokat és tésztává összekeverni. A Napsütötte Toszkána című film járt az eszemben, amikor az ízvilág megszületett, így került a tésztába az oregánó, a fekete olívabogyó, színes bors és sűrített paradicsom. Azóta a kedvencem és készítettem már reggelire, ebédre, vacsorára vagy akár vendégvárónak  is, természetesen a várt siker nem maradt el. 

                                                                                                A receptet Petrának ajánlom!

Hozzávalók:
1 bögre liszt 
/gluténmentesen Mantler liszt/
1/3  csésze ...
Tovább Szólj hozzá