Füstölt tokhalfilé paradicsomos ruccola salátával 10 perc alatt

20161226_123058-1

A hétköznapi rohanásban nincs is jobb egy könnyen és gyorsan elkészíthető ételnél. Mindössze vegyük meg a hozzávalókat, majd otthon 10 perc alatt készítsük el az ételt, végül nem marad más hátra minthogy jóízűen fogyasszuk el. Ajánlom a receptet a tokhal szerelmeseinek!

Hozzávalók: /2 főre/
10 dkg füstölt tokhalfilé
4 marék ruccola
1 fej lilahagyma
2 paradicsom
2 ek. olívaolaj
1 citrom kifacsart leve
1 tk. méz


Elkészítés:
A paradicsomot és megpucolt lilahagymát vágjuk fel kisebb szeletekre és adjuk hozzá a ruccolához, majd készítsük el a saláta dresszingjét. Egy bögrében keverjük össze az olívaolajat, a mézzel és a citrom kifacsart levével és öntsük rá a salátára. Végül a salátát tálaljuk a tokhal szeletekkel és egy pohár száraz vörösbort is ajánlok hozzá.

20161226_123042-1

Jó étvágyat!