2014. feb 04.

Pastára fel, azaz a Pasta Manufaktura

írta: Varázslat fakanállal
Pastára fel, azaz a Pasta Manufaktura


Péntek esti belvárosi forgatag, az utcán még így este kilenc után is nagy a forgalom. Jól esne most valamilyen pikáns vacsora; az ötlet jó, de a kivitelezést illetően lisztérzékenyként nem vagyok egy könnyű eset. Eszembe jut egy tésztázó, ahol már nem egyszer megfordultam és isteni a Pasta Arrabbiata. Menjünk hát oda! A legjobb barátomnak nincs kifogása ellene, hiszen nem járt még ott és kíváncsi lett a helyre.


 Belépve a Pasta Manufakturába mosolyogva köszön a pultnál a személyzet  és rendeléskor elmondják, hogy a gluténmentes tésztára, amit  itt helyben készítenek el  egy negyedórát várnom kell. Elhangzik az, amit minden valamire való tésztázóban feltesznek al dente-re főzzük? Másnak ez egy szimpla kérdés, de annak, aki ...
Tovább Szólj hozzá