Az igazi resztelt máj, ahogyan az édesanyám tanította, mert anya csak egy van
A resztelt májjal sokan hadilábon állnak, bevallom évekig nekem sem volt a kedvencem. Akkor mitől változott meg mégis az ízlésem? Kislány korom óta folyamatosan kíváncsiskodom a konyhában, ez a tulajdonságom az idők során nem változott. Egyik hétvégén az édesanyám resztelt májat tett elém és nagyon meglepődtem, amikor megkóstoltam, mert egyáltalán nem volt keserű az íze. Megkértem hát, hogy készítsen egy újabb adag májat, hogy megnézhessem, mint kislány koromban a konyhában. Ám a májat én sütöttem ő csak mosolyogva az instrukciókat adta. Mi tehát az igazi resztelt máj titka? Az odafigyelés, amivel készül. Ne feledjük, hogy az otthon tanult sütés-főzés, az amit magunkkal viszünk bárhová is megyünk!
Hozzávalók:
50 ...